Η ταβέρνα λειτουργεί από το 1985 όταν ο ιδιοκτήτης μαζί με τον πατέρα του, που ήταν ψαράδες, αποφάσισαν να διαθέσουν στο κοινό φρέσκιες πέστροφες από το ποτάμι. Έτσι δημιουργήθηκε η πρώτη ταβέρνα στην περιοχή με σπεσιαλιτέ την τηγανητή στο βούτυρο πέστροφα!
Σήμερα σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο, μπορείτε να γευτείτε φαγητά γνήσιας παραδοσιακής κουζίνας φτιαγμένα από τα αγνότερα υλικά της Ευρυτανίας.
Δίνοντας έμφαση στην Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, η κυρά Μαρία η μαγείρισσα του καταστήματος, σας προτείνει να δοκιμάσετε τις εκλεκτές γεύσεις που η ίδια επιμελείται με μεράκι και φαντασία:
- Πέστροφα ψητή στα κάρβουνα ή τηγανητή με βούτυρο
- Πίτες χωριάτικες με φύλο στο χέρι (τυρόπιτα και χορτόπιτα)
- Κατσίκι λαδορίγανη στη γάστρα
- Αγριογούρουνο στιφάδο
- Κόκορας κρασάτος με χυλοπίτες
- Σπιτικά γλυκά κουταλιού και καρυδόπιτα
- Χειροποίητο κρασί